5 aplicacions que no poden faltar a la teva oficina

07/08/2019

5 aplicacions que no poden faltar a la teva oficina

Avui dia hi ha una aplicació per a cada tipus de necessitat i, de vegades, és difícil decidir quines poden ser-nos útils. Des Colonial, hem pensat en algunes que faciliten la feina del dia a dia i que no poden faltar a l'oficina.

Trello. Una de les eines de gestió de projectes més potents que hi ha ara mateix al mercat. És molt visual i la seva funció principal és gestionar grans equips, i tasques assignades a cada projecte. Amb aquesta aplicació, col·laborar es torna fàcil. A més, si ets dels que fa servir el mètode de gestió d'activitats GTD (Getting Things Done), Trello s'adapta perfectament a aquesta metodologia.

Loop - Habit Tracker. A tots ens agradaria canviar alguns dels nostres hàbits a la feina per ser més productius. No obstant això, alguns experts afirmen que porta com a mínim 66 dies aconseguir un hàbit però, amb aquesta aplicació, senzilla i gratuïta, podem monitoritzar diàriament els hàbits que ens havíem proposat arribar i saber si ho hem aconseguit.

Evernote. Hi ha multitud d'aplicacions per prendre notes, especialment, aquesta té un alt grau d'utilitat i versatilitat. No només ens permet prendre notes, agrupar-les en llibretes i etiquetar-les ... També podem adjuntar fotos o gravacions a les notes, fer checklists ... L'aplicació de l'elefant verd és, sens dubte, un dels gegants actuals de la productivitat.

Pocket. Treballar connectats a internet comporta certs perills. A tots ens ha passat: estem navegant per alguna qüestió de treball, trobem un article relacionat amb un tema professional que ens interessa, el llegim i, d'aquí, continuem amb diversos més. Encara que el que hàgim llegit pot ser molt interessant, la realitat és que, sense adonar-nos, hem perdut el fil del que estem fent i costa reprendre-ho. Pocket és la solució per a això, simplement fent clic en un botó, podem guardar al nostre compte personal l'article des de l'ordinador, el mòbil o la tauleta. D'aquesta manera, no perdem l'article i, quan tenim un moment lliure, podem llegir-lo des de la pròpia aplicació i des de qualsevol dispositiu.

Documents to Go. En el nostre dia a dia, podem anar a moltes reunions o trobar-nos fora de l'oficina i, de vegades, necessitem accedir a un document i no tenim el nostre ordinador a mà. Gràcies a aquesta aplicació tindrem disponibles diferents documents en formats PDF, Word, Excel o Power Point que podrem editar sobre la marxa. A més, aquesta aplicació ens permet la connexió remota amb l'ordinador o amb el sistema d'emmagatzematge Google Docs, així podrem guardar els canvis o fins i tot crear nous documents.

More articles from Colonial