Colonial, distingida en els premis BREEAM 2019 per la gestió sostenible de la seva cartera

11/04/2019

Colonial, distingida en els premis BREEAM 2019 per la gestió sostenible de la seva cartera

Colonial va rebre el passat 4 de març el premi GRESB*/BREEAM ‘Inversor Responsable’ que adjudica anualment l’entitat BEEAM que reafirma l’aposta de la companyia per la gestió dels seus edificis.

Aquest reconeixement premia la labor que des de Colonial es porta realitzant des que el 2014 s’aprovés la Política General Mediambiental, Política que ha permès que avui dia el 91% dels edificis estiguin certificats mediambientalment.

La certificació BREEAM avalua l’impacte mediambiental en 10 categories: gestió, salut i benestar, energia, transport, aigua, materials, residus, ús ecològic del sòl, contaminació i innovació. Una vegada avaluades, s’atorga una puntuació que al costat del Manual Tècnic de la metodologia, ajuda a construir de forma més sostenible tant en la fase de disseny com en les fases d’execució i manteniment.

La catalogació mediambiental és un dels elements diferencials de l’ADN de Colonial. Això, sumat a altres ingredients com la cèntrica ubicació de gran part de la seva cartera de col·lectius, un 75% dels edificis es troben en zona CBD, la qualitat dels acabats i un alt component de servei de valor afegit, la incorporació d’iniciatives innovadores en el camp del Proptech i la convivència amb una oferta d’oficines flexibles aportades per Utopicus, fan que la cartera de Colonial sigui única. Punt clau perquè les dades d’ocupació siguin molt bones, amb un 96% de mitjana entre Madrid, Barcelona i París.

More articles from Colonial