El renovat lobby en l’emblemàtic DAU de Barcelona, acull una instal·lació – homenatge a la lluita contra el canvi climàtic

28/11/2019

El renovat lobby en l’emblemàtic DAU de Barcelona, acull una instal·lació – homenatge a la lluita contra el canvi climàtic

La conscienciació sobre els efectes del canvi climàtic segueix en augment i durant aquest últim any han sorgit un gran nombre de moviments que busquen participar i aportar solucions sostenibles.

El foment de la sostenibilitat forma part des de fa anys de l’estratègia de negoci de Colonial. La cartera d’edificis Colonial pretén contribuir en la societat amb dissenys sostenibles, que fomenten la conscienciació i participació de les empreses i els usuaris d’aquests espais, alienant-se així amb els objectius de l’ONU en matèria de canvi climàtic.

L’edifici d’Avinguda Diagonal 609-615, està situat en una de les zones comercials més emblemàtiques de Barcelona i es coneix popularment com ‘El Dau’ a causa de les seves regulars línies arquitectòniques. Respecte a la sostenibilitat que ofereixen les oficines, aquest edifici compta amb la certificació medi ambiental Bream Good i compta amb un sistema de gestió de les instal·lacions a través de Building Management System que redueix costos energètics.

La pantalla leed que presideix el lobby del Dau, és una instal·lació d’homenatge a l’esforç global en la lluita contra el canvi climàtic. L’objectiu és divulgar la importància d’aquesta problemàtica ambiental. La instal·lació projecta en el hall, imatges extretes d’internet en temps real, que reflecteixen els efectes del canvi climàtic. El concepte de la instal·lació, és redefinir la nostra situació mediambiental actual i invitar l’espectador a ser partícip del canvi cap a un món més sostenible en tots els àmbits.

Més articles de Colonial